Live

ZU IS YOU

„Aș vrea să mă las de tine”, noua piesă a lui Nicole Cherry, s-a auzit în premieră la Matinalul de Vară

„Aș vrea să mă las de tine”, noua piesă a lui Nicole Cherry, s-a auzit în premieră la Matinalul de Vară

N-am avut răbdare și am mai stricat o lansare! Popescu, Cuza și Emma au dat play în premieră piesei „Aș vrea să mă las de tine”.


Nicole Cherry ne-a vizitat azi, la Matinalul de Vară cu Popescu, Cuza și Emma. Artista a venit cu o piesă nelansată încă. Se numește „Aș vrea să mă las de tine” și e scrisă de Irina Rimes.

„Piesa se lansează joi, 24 august și e prima dată când se aude pe radio. Vreau să-i mulțumesc Irinei Rimes pentru piesa asta și lui Cotoi pentru producție. Iar live session-ul pentru această piesă va fi cireașa de pe tort.”, le-a spus Nicole Cherry matinalilor.

Încă puțin și o vedem pe Nicole Cherry pe scena Forza ZU 2023, în Brașov. România, pregătește-te! Pe 9 septembrie facem împreună a zecea Forza ZU. În 2011, am început Forza ZU în Brașov, iar anul acesta ne întoarcem acasă, cu a zecea ediție.

Ascultă aici noua piesă a lui Nicole Cherry - „Aș vrea să mă las de tine”!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate