Live

ZU IS YOU

Vezi videoclipul FEDER ft. LYSE - GOODBYE în premieră și exclusivitate aici

Vezi videoclipul FEDER ft. LYSE - GOODBYE în premieră și exclusivitate aici

Știi piesa! Este genul de melodie care a trecut repede de la o noutate din #TorpedoulLuiMorar la hit în topul #MostWanted. Și pentru că ai auzit-o pentru prima dată la Radio ZU, tot noi îți aratăm și videoclipul în premieră. Până la lansarea mondială, poți să îl urmărești DOAR AICI!
Îți place? Dă-i o notă!






Cine este FEDER?



Hadrien Federiconi aka Feder a crescut în Nice (sudul Franței) inainte sa se mute la Paris, acolo unde a început să se împlice activ în scena deep-house, combinând  muzica pop cu alte elemente inedite. Prima sa lansare a fost un remix realizat pentru piesa Sixto a lui Rodriguez, care a ajuns pâna pe 3 în Hype Machine până la începutul anului 2014.
 
Mai apoi, Feder a lansat propria sa piesa, “Goodbye” în colaborare cu Lyse care de asemenea s-a clasat bine în Hype Machine. Curând, piesa s-a răspandit în toată Europa și a ajuns pe prima poziție în topurile din Rusia și Turcia, iar în numeroase alte țări se afla de ceva timp în heavy rotation.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate