Live

ZU IS YOU

Radio ZU și Antena 1 prezintă: ROBBIE WILLIAMS în România. București, 17 iulie

Radio ZU și Antena 1 prezintă: ROBBIE WILLIAMS în România. București, 17 iulie

Radio ZU îți prezintă concertul celui mai tare entertainer de pe planetă. Robbie Williams cântă pentru prima dată în România pe 17 iulie în Piața Constituției din București. Oprirea în capitală este una dintre multele din cadrul „Let Me Entertain You Tour”.

Ce trebuie să știi despre eveniment: 


„OMG! OMG! E pe bune?”
Da. E pe bune, adevărat, oficial, sigur, inevitabil.





CU ZU MERGI LA CELE MAI TARI CONCERTE. Ai promisiunea noastră că atunci când nu se vor mai găsi bilete de cumpărat, vei avea ocazia să le câștigi pe ultimele în direct la Radio ZU. Mihai a confirmat informația la conferința de presă a evenimentului.




Până atunci... Biletele sunt împărțite pe 4 categorii: VIP - 680,4 lei, Diamond Circle - 572,4 lei; Golden Circle - 464,4 lei; Normal Circle - 189 lei. Le găsești în rețeaua Eventim.ro.




Vrei bilet? Lasă tot și ia-l! Se vând mai repede decât pâinea caldă.




Zona amenajată pentru concert în Piața Constituției va avea o capacitate de 60000 de oameni.




Toate elementele necesare pentru concert vor fi aduse cu 40 de camioane. 40!!! 100% spectacol.




Robbie vine cu tot arsenalul: piesele pe care le știi deja de la radio, dar și o parte din show-ul lui de jazz și swing. Yes!




LET HIM ENTERTAIN YOU! Entuziasmul pentru concertul lui Robbie în România este cel puțin la fel de mare ca pentru cel al lui Michael Jackson în '92.




De văzut.
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate