Live

ZU IS YOU

Vă mulțumim! Am strâns peste 3.000.000 de lei din donații în Orașul Faptelor Bune, ediția de Paște

Vă mulțumim! Am strâns peste 3.000.000 de lei din donații în Orașul Faptelor Bune, ediția de Paște
Ediția de Paște a maratonului ZU de împlinit visuri s-a încheiat. Orașul Faptelor Bune 2021 a reunit echipa Radio ZU pentru 7 zile la etajul 18 al hotelului InterContinental. De aici, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma, Adi Mihăilă „The Hitman”, Răzvan Popescu, Raluca Benavides, Tea Teodorescu și colegii lor au făcut tot posibilul să scrie un final fericit pentru cât mai multe dintre poveștile care au ajuns la noi prin intermediul platformei radiozu.ro/orasulfaptelorbune.

Până la sfârșitul campaniei (vineri, 30 aprilie 2021) totalul donațiilor venite de la voi, ascultătorii generoși, era de peste 3.000.000 de lei. Mai exact, 3.219.247 de lei. Wow! Fie că ați donat pentru Liviu, Otilia, Andrei sau oricare altă poveste pe care ați auzit-o în Orașul Faptelor Bune, meritați un mare „mulțumesc” din partea găștii ZU și a celor cărora le-ați redat speranța și zâmbetul.

De asemenea, dorim să le mulțumim tuturor partenerilor care au făcut acest eveniment posibil. N-am fi reușit să transformăm această idee în ceva real altfel decât împreună. Vă considerăm pe toți cetățeni de onoare în „orașul” nostru preferat.

Echipa Radio ZU vă mulțumește tuturor pentru implicare și pentru că v-ați deschis inimile. Să aveți un Paște fericit!


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate