Live

ZU IS YOU

Orașul Faptelor Bune 2021, ediția de Paște: Urmărește aftermovie-ul!

Orașul Faptelor Bune 2021, ediția de Paște: Urmărește aftermovie-ul!
Peste jumătate de milion de euro donați în Orașul Faptelor Bune, ediția de Paște 2021. O Săptămână Mare. Un radio. O Românie. Ne înclinăm!

„Voi, Forza ZU, ne-ați arătat că nu doar de Crăciun se pot întâmpla minuni, ci oricând se adună împreună oameni buni. Voi sunteți motivul pentru care, de Paște, Iepurașul a reînviat Orașul.”
 
Recompensa celor 7 zile ale maratonului de fapte bune, organizat pentru prima dată în Săptămâna Mare, este pe măsură. Peste jumătate de milion de euro donați de români de peste tot, în Orașul Faptelor Bune.
Până în momentul în care scriem aceste rânduri, s-au strâns peste 670.000 euro în această poveste frumoasă în care protagoniști sunt oamenii care au nevoie și oamenii care au de unde.

36 de experiențe de viață și-au găsit alinare și ajutor în timpul celor peste 168 de ore de emisie live la ZU, acolo unde Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma Ștefan, Adi Mihăilă „The Hitman”, Tea Teodorescu, Răzvan Popescu și Raluca Benavides au făcut tot ce le-a fost cu putință să intermedieze cât mai multe fapte bune.
Este suficient să dăm un singur exemplu: Otilia, o copilă de 3 ani și jumătate, diagnosticată cu o tumoră toracică. Viața ei depinde de un întreg șir de tratamente care se pot prelungi pe o perioadă de cel puțin 4 ani de zile. Îngerii din Orașul Faptelor Bune au făcut minuni pentru Otilia, iar în Vinerea Mare în contul copilei urma să se strângă suma de 272.985 euro, într-un efort comun susținut de părinții micuței, de prietenii acestora, dar și de oamenii care aleg să facă minuni în Orașul Faptelor Bune.
 


„România, de bine e nevoie mereu! Suntem un radio de nebuni și vrem să-i facem pe oameni mai buni!”
 
Continuăm să aducem aproape oameni din toată lumea în Orașul Faptelor Bune. Astfel, în topul țărilor din care a fost urmărită „cea mai frumoasă campanie de radio” stau România, UK, Germania, Italia, Spania și SUA.

Ca în fiecare an, întreaga campanie a putut fi ascultată non-stop pe toate frecvențele Radio ZU și a putut fi urmărită video 24/24 pe site-ul https://radiozu.ro/live. Momentele cele mai importante au fost transmise live și pe pagina de facebook Radio ZU, dar și pe ZU TV. 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate