Live

ZU IS YOU

Tyga, pe primul loc în top Most Wanted cu „Ayy Macarena”

Tyga, pe primul loc în top Most Wanted cu „Ayy Macarena”
Hitul „Ayy Macarena” este în mod oficial cea mai tare piesă care se aude la Radio ZU în acest moment. Cântecul lui Tyga este pe primul loc în Most Wanted pentru a treia săptămână la rând. Vestea nu ne surprinde atât de tare dacă ținem cont de succesul melodiei care a fost sursă de inspirație pentru acest hit.


Tyga a preluat conducerea topului de la The Black Eyed Peas și J Balvin, care au stat pe prima poziție timp de 3 săptămâni cu hitul „RITMO (Bad Boys For Live) - de asemenea o reinterpretare a unui cântec celebru din anii '90. „Macarena”, piesa originală, sursa de inspirație pentru hitul lui Tyga, a fost lansată în anul 1996. Mai exact, în urmă cu 24 de ani. Îți lăsăm aici varianta cântată de Los Del Rio ca să vezi cum s-a ajuns de la o piesă latino-pop la un hit trap.



Mai jos îți arătăm care sunt cele mai tari 10 piese din Most Wanted, ediția actuală. Poți să vezi clasamentul complet (40 de piese) și să votezi hiturile care îți plac pentru următoarea emisiune aici: radiozu.ro/mostwanted.

TOP 10 ZU MOST WANTED:
10. Jonas Brothers - Only Human
09. Tones and I - Dance Monkey
08. Meduza ft. Goodboys - Piece Of Your Heart
07. SAINt JHN - Roses (Remix)
06. Roxen - Ce-ți cântă dragostea
05. Meduza, Becky Hill, Goodboys - Lose Control
04. Tyga, YG, Santana - Mamacita
03. The Black Eyed Peas, J Balvin - RITMO (Bad Boys For Life)
02. Carla's Dreams - Seară de seară
01. Tyga - Ayy Macarena

START VOT!

Adi Mihăilă „The Hitman” prezintă Most Wanted, clasamentul celor mai tari hituri ale momentului, în fiecare sâmbătă de la 13:00 la Radio ZU. Poți să asculți emisiunea și în reluare duminică de la ora 20:00.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate