Live

ZU IS YOU

Torpedoul lui Morar: 8 piese scrise, parcă, pentru tine

Torpedoul lui Morar: 8 piese scrise, parcă, pentru tine
Știi ce cred eu? Cred că fiecare dintre noi își găsește povestea de viață în piesele care rulează pe radio. Spune-mi că nu ai pus pe repeat o piesă ore, zile întregi. ”Iartă-mă, te rog!”, dar nu te cred. Astăzi răsfoiam Torpedoul lui Morar, playlist din Youtube-ul Radio ZU, și am găsit câteva piese numai bune de atașat poveștilor noastre de viață.
 
Oare care să fie piesa care se potrivește vieții tale? Iată din ce mesaje ai de ales! 
 
Randi - Fana mea
 
"Fana mea vorbește despre o iubire pierdută și promisiuni nerespectate. Ea îi iubea notele, nu sufletul, voia muzica lui, nu inima, iar atunci când notele nu au mai sunat ca la început, a plecat. Toți ne dorim alături pe cineva care să ne iubească necondiționat, și la bine și la rău, iar #FanaMea vorbește despre asta.", explică Randi.

 
 
The Motans - Jackpot
 
”Am vrut să arătăm dragostea ca pe ceva murdar, dar fără de care oamenii sunt goi pe dinăuntru (culoarea albă). Personajul principal este nevoit să se piardă în toate păcatele lumii ca să se curețe de această murdărie și să uite o dragoste care, cu părere de rau, nu a fost reciprocă. Într-un final, personajul principal rămâne singur, cu sufletul distrus și pustiu, dar alb imaculat”, explică Denis Roabeș.

 
Liviu Teodorescu x Killa Fonic - Lista de Pacate
 
„Lista de păcate e o metaforă pentru aparențele care se dovedesc a fi înșelătoare la un moment dat. Despre fetele care par cuminți dar care, în buzunar la spate, au o listă de păcate și, când se lasă noaptea, mai bifează câte unul”, explică Liviu Teodorescu. 

 
DJ Project feat. MIRA - Inimă nebună
 
”«Inimă nebună» este o piesă despre o iubire neîmplinită, o iubire pe care nu o vei uita vreodată. Sunt convinsă că fiecare dintre noi a trăit această experiență și se va regăsi în piesă”, explică Mira.

 
Giulia - Îmi dă fiori
 
„Îmi dă fiori” te face să dansezi, să zâmbești, dar cel mai mult te va face să te gândești la momentul în care ai simțit fluturi în stomac. Primele priviri, primul sărut, prima atingere pe care le-ai împărtășit cu persoana iubită îți revin în minte cu fiecare vers al acestei piese>, declară Giulia

 
Guz - Prefer
 
Melodia, care rupe suflete, spune o poveste despre fericirea pe care dragostea o aduce în viața noastră. 

 
JO - Stinge-mi luna
 
“«Stinge-mi luna» este o piesă în care îmi cânt sufletul!”, explică artista.

 
Vescan - Te Întorci Acasă...
 
”Este o melodie de care m-am atașat încă de la primele versuri și note. Dorul de prieteni, familie și de locurile în care ai crescut nu poate fi compensat cu nimic. Chiar dacă ești plecat în alt oraș, țară sau pe alt continent, un singur  loc de pe hartă poate fi numit acasă: <acasă la tine>!”, declaraă artistul. 


Găsești toate piesele din Torpedou în playlistul de mai jos: