Live

ZU IS YOU

Most Wanted la ZU: Smiley și Feli

Most Wanted la ZU: Smiley și Feli
O nouă săptămână, o nouă piesă Most Wanted de tine, ascultătorule ZU. Hai s-o pornim în ritm de ”Vals” și să vedem cam ce ar trebui să mai știm despre Smiley și despre Feli, altceva decât știm deja.

 
5 lucruri pe care nu le știai despre Smiley
 
1. Pun pariu că habar n-aveai că înainte de Simplu, Smiley a vrut să intre în trupa Akcent.
 
2. Îți mai amintești? În 2013, Smiley câștiga premiul MTV Europe Music Awards for Best Romanian Act.
 
3. Smiley este și actor. Sunt, deja, 5 producții în care a apărut artistul. ”Meseriașii”, ”One Step Ahead”, ”Un film simplu”, ”The Godmother” și ”Selfie”.
 
4."Dead Man Walking" al lui Smiley este primul clip din lume cu elemente de realitate augmentată.
 
5. Ca să intre în trupa Simplu, Smiley a dat... interviu de angajare.
 



5 lucruri pe care nu le știai despre Feli
 
1. Surpriză... Feli și-a făcut debutul în muzică într-o piesă de trupă rock.
 
2. Să ne amintim că drumul către celebritate, pentru Feli, a pornit cu Marius Moga, iar celebritatea a obținut-o alături de Smiley.
 
3. Piesa ”Gelozia”, pe care a cântă împreună cu Speak, a reușit să strângă peste 3,5 milioane de vizualizări pe Youtube.
 
4. Lansarea primului album, "Eu sunt Feli", a avut loc în luna noiembrie, la Teatrul Metropolis, unde au fost prezenți peste 150 de invitați și 180 000 de oameni live pe Facebook.
 
5. Tare declarația! Întrebată într-un interviu ce compromis nu ar face în carieră, Feli a răspuns scurt și la obiect: ”'Sex ca să fii star'. Pe lângă asta, nu suport pupicurismul!” 
 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate