Live

ZU IS YOU

TOP 5 cele mai vizualizate momente de la Marea Unire ZU

TOP 5 cele mai vizualizate momente de la Marea Unire ZU
E tradiție, e Marea Unire ZU. Și ce unește ZU, nu dezbină nimeni! 

Pregătim o ZUper ediție de Marea Unire ZU în 2018. La 100 de ani de România ai ocazia să alegi cele mai tari 10 cântece din istoria muzicii românești. Pe toate le vei asculta pe 30 noiembrie LIVE din studioul ZU. VOTEAZĂ AICI 10 SUPER CÂNTECE DIN ULTIMII 100 DE ANI!

Înainte de asta, am fost curioși să vedem ce ți-a plăcut cel mai mult din anii trecuți. Iată un top 5 al celor mai vizualizate momente de la Marea Unire ZU.


1. LIDIA BUBLE - O bătrână într-o gară (Unde e Târgoviștea) - 3 737 619 vizualizări pe YouTube




2. ANDRA, SĂNDEL și AURORAR MIHAI - Viata-i trecătoare - 2 912 774 vizualizări pe YouTube 




3. ALINA EREMIA, ALEXANDRA STAN, YANKA și NICOLETA NUCĂ - Țărăncuță, țărăncuță / Unde dragoste nu e - 2 590 358 vizualizări pe YouTube




4. DAMIAN & BROTHERS și SMILEY - În stație la Lizeanu - 2 249 143 vizualizări pe YouTube




5. DELIA - Fată verde - 2 133 826 vizualizări pe YouTube



Nu uita!
La 100 de ani de România, alegem 10 super cântece! Votează refrenele tale preferate (până la 5 piese) AICI. Cele mai votate vor fi cântate live pe 30 noiembrie în studioul Radio ZU.
Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate