Live

ZU IS YOU

Mark Stam e de neoprit! „Impar” e nr. 1 în Most Wanted de 3 săptămâni

Mark Stam e de neoprit! „Impar” e nr. 1 în Most Wanted de 3 săptămâni
Mark Stam este o figură relativ nouă în industria muzicală românească, dar talentul lui i-a asigurat un loc printre cei buni. S-a făcut cunoscut cântând hitul „Doar noi” alături de Alina Eremia. Dar ca să dovedească faptul ca este un artist care merită atenția tuturor, trebuia să reușească și cu un single solo. 

Asta a și făcut. Piesa „Impar” este oficial cea mai tare piesă de la ZU în acest moment. Topul Most Wanted îl are ca lider pe Mark Stam de 3 săptămâni. Va reuși să își păstreze locul și săptămâna viitoare? Ține și de tine! Votează-ți artiștii preferați din top AICI!




Ca să știi, Adi Mihăilă „The Hitman” prezintă Most Wanted, topul celor mai tari hituri de la Radio ZU, în fiecare sâmbătă de la 13:00. Poți să asculți emisiunea și în reluare în fiecare duminică de la 20:00.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate