Live

ZU IS YOU

Top 10 melodii pe care să le asculți în drum spre mare

Top 10 melodii pe care să le asculți în drum spre mare
2020 este anul în care science fiction devine realitate. Pandemia provocată de COVID-19 ne-a schimbat stilul de viață, iar normalul e încă departe de noi.

Dar e vremea vacanțelor, iar mulți dintre noi suntem cu gândul la mare, la soare și la sunetul valurilor ce se izbesc de mal. Briza mării și #MuzicaAia de la ZU sunt cele mai bune stări în vremuri de COVID-19.

Fie că „evadezi„ într-o rulotă, cu mașina sau cu trenul, ți-am pregătit un ZUper playlist pe care să-l asculți în drum spre mare.
Dacă ai o piesă preferată, așteptăm propunerea ta pe pagina de facebook Radio ZU.

Nu ne rămâne decât să-ți dorim distracție plăcută! Și atenție! Râdem, glumim, dar nu răspândim! :)
 
Conkarah ft Shaggy – „Banana” (RMX)Jawsh 685 & Jason Derulo – „Savage Love”Vama Veche - Vara astaSurf Mesa - ily (i love you baby) ft. EmileeAndre – Lasă-mă papa la marePedro Capó - Buena SuerteBlack Eyed Peas, Ozuna, J. Rey Soul – MamacitaB.U.G. Mafia - 8 Zile Din 7 (feat. AMI)Connect-R - Vara nu dormU-Gin feat. Ralph Noah - L’appuntamentoVezi și:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate