Live

ZU IS YOU

The Weeknd anunță un nou album, „Dawn FM”. Care e data de lansare și cine sunt artiștii colaboratori

The Weeknd anunță un nou album, „Dawn FM”. Care e data de lansare și cine sunt artiștii colaboratori
S-a tot vorbit pe Internet despre un nou album de la The Weeknd, iar artistul a confirmat săptămâna asta, pe contul lui de Instagram. 
 
Când va fi lansat noul album al lui The Weeknd? 
 
The Weeknd a anunțat că cel de-al cincilea lui album se va numi „Dawn FM” și va fi lansat pe 7 ianuarie. Prin urmare, artistul canadian ne pregătește un început de an cu muzică nouă!
 
„Dawn FM” apare la numai 2 ani după ultimul album al artistului canadian, „After Hours”, care include și „Blinding Lights”, piesa care s-a clasat în 2021 pe primul loc în topul BillBoard „Greatest Songs of All Time Hot 100”. 
 
Cine sunt colaboratorii albumului „Dawn FM”?
 
Tyler the Creator, Quince Jones, Lil Wayne și Oneohtrix Point Never se numără printre cei care fac parte din acest album.
 
Surpriză! Unul dintre cei care joacă în videoclipurile pieselor din „Dawn FM” este chiar actorul Jim Carrey și ne întrebăm ce rol are... Până atunci, hai să dăm un play teaser-ului: 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate