Live

ZU IS YOU

„Sportivii” Adelina și Horia au câștigat „Luptă pentru nuntă”

„Sportivii” Adelina și Horia au câștigat „Luptă pentru nuntă”
Adelina și Horia - Cuplul Sportivilor - sunt câștigătorii competiție „Luptă pentru nuntă”. 
Mireasa - 19 ani, voleibalistă la Dinamo. Mirele - 25 ani, antrenor de înot. 

„Totul a început în liceu. Colega mea de bancă era prietena vărului lui Horia. Varul lui mă plăcea pe mine foarte mult șia zis că o să îmi facă “un gagic” cu care o sa rămân toată viața. Într-o zi, în Decembrie, a venit colega mea la mine să îmi zică că l-a găsit pe ales și că trebuie neaparat să ne întâlnim. Așa s-a și întâmplat și din seara aceea am rămas împreună”, povestește Adelina, care este și cea mai tânără concurentă „Luptă pentru nuntă”. Ea a împlinit 19 ani la început de martie. 
 
„Sportivii” Adelina și Horia se pregătesc, așadar, pentru nunta de 35.000 de euro organizată de Ambasad'Or Events. 
 
Casa de Piatră!
 


În urma voturilor primite pe tot parcursul competiției (votul publicului + votul juriului Radio ZU), punctajul obținut de cele 3 cupluri „Luptă pentru nuntă” a arătat astfel.
 
Bugetarii - 14 puncte
Fashioniștii - 18 puncte
Sportivii - 18 puncte
 
Pentru că „Fashioniștii” și „Sportivii” au obținut același punctaj, conform regulamentului, cele două cupluri au mers la baraj. Timp de 2 minute, ei au fost invitați să convingă ascultătorii că sunt cei mai potriviți să câștige nunta de 35.000 de euro organizată de Ambasad'Or Events. Câștigătorul a fost decis de ascultătorii radio ZU, care au sunat în direct și au spus pe cine preferă. Cuplul care a ajuns primul la 7 voturi a fost declarat câștigător.
 
Felicitări, Adelina și Horia!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate