Live

ZU IS YOU

Luptă pentru nuntă: Care este cuplul câștigător?

Luptă pentru nuntă: Care este cuplul câștigător?
Suntem în ziua 0 a competiției „Luptă pentru nuntă”. Astăzi aflăm răspunsul la întrebarea „Care este cuplul câștigător?”, însă până atunci cele 3 cupluri trebuie să treacă peste provocarea zilei.
 
Sportivii, Bugetarii și Fashioniștii au de dansat. Dansul mirilor, cel mai frumos moment al oricărei nunți, se întâmplă live în studioul Morning ZU. Trupa Zero, Elena Gheorghe și Smiley sunt alături de ei live în Morning ZU.
 
Sportivii dansează pe piesa Trupei Zero - "Pentru totdeauna"
 


Fashioniștii dansează pe piesa Elenei Gheorghe - "Lună albă"



Bugetarii dansează pe piesa lui Smiley - "Vals". 



În urma voturilor primite, punctajul obținut de cele 3 cupluri „Luptă pentru nuntă” arată astfel.

Bugetarii - 14 puncte
Fashioniștii - 18 puncte
Sportivii - 18 puncte




Conform punctajului final, Fashioniștii și Sportivii sunt la egalitate. Cel mai convingător discurs va desemna câștigătorul „Luptă pentru nuntă”. Fiecare cuplu trebuie să vorbească 2 minute, trebuie să convingă ascultătorii că ei sunt ei merită să câștige nunta de 35.000 de euro.

„Luptă pentru nuntă”, nunta de 35.000 de euro organizată de Ambasad'Or Events, este câștigată de cuplul Sportivilor. Miri la nunta de 35.000 de euro sunt Horia și Adelina. Felicitări!



Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate