Live

ZU IS YOU

Sore și Smiley cântă „Jumătate” live în Morning ZU

Sore și Smiley cântă „Jumătate” live în Morning ZU
Sore și Smiley sunt live cu Buzdu și Morar. Artiștii cântă „Jumătate”, piesa pe care au lansat-o acum 2 săptămâni și are deja peste 2,8 milioane de vizualizări pe Youtube. „Se spune că lucrurile bune se lasă așteptate.

Am așteptat momentul potrivit să facem o melodie care să ne reprezinte în egală măsură, iar „Jumătate” este jumătate Smiley, jumătate eu, de la vibe, la stil muzical, la interpretare, la energie”, declară Sore.

„Am simțit mereu nevoia de acest du-te vino în relație. Cred că asta e cheia în orice relație de iubire, din când în când să te mai joci, să te tachinezi ca să te redescoperi și să menții iubirea vie”, completează artista.Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate