Live

ZU IS YOU

Luptă pentru nuntă: Acestea sunt cele 3 cupluri finaliste

Luptă pentru nuntă: Acestea sunt cele 3 cupluri finaliste
Gata! Am ales cele 3 cupluri care merg în marea finală „Luptă pentru Nuntă”.
Din cele peste 3500 de cupluri care s-au înscris în concurs, Bianca și Ștefan, Ana Maria și George, Adelina și Horia au rămas în cursa finală. Ei trebuie să știe că urmează o săptămână de foc, pentru că „Luptă pentru Nuntă” înseamnă chiar „Luptă pentru Nuntă”.
 
Luni ai ocazia să cunoști cele 3 cupluri, pentru că ele vor fi în direct în Morning ZU. Tot atunci, Bianca și Ștefan, Ana Maria și George, Adelina și Horia vor afla ce au de făcut în continuare pentru a câștiga nunta de 35.000 de euro. Iar TU stai cu ochii și cu urechile pe ZU. Poți urmări aventura lor pe radiozu.ro/nuntă.
 
Hai să facem cunoștință cu cele 3 cupluri

Bianca Petrescu și Ștefan Trifan

 
Ea, Bianca, are 27 de ani și este inspector de specialitate. El, Ștefan, are 32 de ani și este șofer. Împreună sunt Bianca și Ștefan, primul cuplu anunțat de Buzdu și Morar ca finalist în Luptă pentru Nuntă. Cei doi s-au cunoscut la job în martie 2017, însă abia după un an au devenit un cuplu. Cea care s-a „îndrăgostit” mai greu a fost viitoarea doamnă Trifan care l-a cam ținut în șah pe Ștefan. Hai să vedem cât de determinați vor fi ei în Luptă pentru nuntă.
 
Ana Maria Albu și George Calintaru

 
Povestea Anei Maria, 26 de ani, și a lui George, 30 de ani, a început în ianuarie 2017. Ea a fost cea care l-a remarcat pe el, la petrecerea de Revelion. Tot ea a fost cea care a făcut tot posibilul să afle cine este acel băiat care i-a căzut cu tronc. S-au cunoscut, s-au întâlnit și de atunci sunt împreună. Tot împreună sunt și în cursa Luptă pentru Nuntă. Cuplul număr 2, așadar, Ana Maria - consilier asistent și George, fotbalist.
 
Adelina Martinescu si Horia Cristea

 
Ea 19 ani, el 25 de ani. Ea jucătoare de volei, el antrenor de înot. În ordinea numerelor de pe tricou :))), Adelina și Horia. Povestea lor de dragoste a început în liceu, iar cel care le-a făcut „lipeala” a fost vărul lui. A fost dragoste la prima vedere pe care își doresc acum să o ducă la altar. Pentru asta s-au înscris în concursul Luptă pentru Nuntă. Săptămâna viitoare vedem de ce sunt în stare.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate