Live

ZU IS YOU

Smiley și Delia, live la ZU cu „Ne vedem noi”

Smiley și Delia, live la ZU cu „Ne vedem noi”
ZUper ascultătorii Morning ZU au avut privilegiul să asculte în premieră, live din studio, cea mai nouă piesă cântată de Smiley și Delia, „Ne vedem noi”.
 
Piesa a fost lansată în urmă cu două săptămâni și a ajuns la peste 4 milioane de vizualizări pe YouTube până în acest moment.

„Toate perioadele grele, perioadele de criză, au fost perioade foarte bune pentru creație. Mă bucur că primul live în studioul Radio ZU, după 7 luni, este cel al unei piese create în carantină!”, a declarat Mihai Morar la microfonul ZUper matinalului.

Buzdu, Morar și Emma, în același timp cu ascultătorii Radio ZU, au aflat în premieră povestea specială care stă în spatele acestei melodii.

„Povestea piesei sună cam așa și este, într-adevăr, specială. Împreună cu Lucian și cu Șerban ne-am întors din State, obligat-forțat. Noi eram acolo, făceam niște sesiuni de muzică, și ne-am întors fix atunci când Trump a anunțat că se închid toate zborurile. Ele s-au închis vineri, iar noi ne-am întors joi. Am stat 2 săptămâni în carantină, ne-am autoizolat, am stat cu toate sculele, cu studioul, cu tot ce am purtat după noi în America. Era ca în tabără, îți dai seama, și am făcut piesa asta. Într-o seară, am trăit exact sentimentul acesta. Nu puteam să ne vedem cu cei dragi, cu familia, cu iubitele, cu frați, cu surori, cumva era sentimentul acela... practic simțeam cum „ne strânge casa”. Îți e dor de cei dragi și asta a fost, așa a ieșit piesa - „Ne vedem noi”!", a declarat Smiley, în exclusivitate, în Morning ZU.

„Ne vedem noi” s-a auzit pentru prima dată live la un post de radio, în Morning ZU. De asemenea, artiștii le-au povestit lui Buzdu și Morar cum și-au petrecut aceste luni în care au fost blocați din cauza pandemiei de coronavirus. 

Ascultă LIVE piesa „Ne vedem noi”, în direct în Morning ZU!
 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate