Live

ZU IS YOU

Ruby a fost LIVE la Forza ZU 2017

Ruby a fost LIVE la Forza ZU 2017
Sâmbătă, 17 iunie, o mare de oameni a fost pe Plaja de Modern din Constanța. Peste 75.000 de oameni din toată țara și-au unit forțele și au venit la cel mai are concert din România. Dar pe cât de mare este Forza ZU, tot mai mare este forța naturii. Din cauza vremii nefavorabile, am fost nevoiți să întrerupem concertul pentru siguranța artiștilor și a spectatorilor. Chiar dacă vremea nu a lăsat Forza ZU să arate ce poate până la capăt, atmosfera din prima jumătate a concertului a fost peste orice așteptare.

VEZI AICI SHOW-UL INTEGRAL

Ruby a încins atmosfera atmosfera la Forza ZU cu dans și voie bună. Forza ZU fără Ruby, e ca mâncarea fără „Condimente”. Dacă n-ai văzut-o pe Ruby la cel mai mare concert din România, „Nu pune la suflet”.  Ți-am pregătit momentul lui Ruby mai jos. Play!

Ruby - Nu caut iubiri (Live la Forza ZU 2017
Ruby - Bună, ce mai zici? / Condimente (Live la Forza ZU 2017)
Ruby - Nu Pune La Suflet / Stinge Lumina (Live la Forza ZU 2017)

Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate