Live

ZU IS YOU

Reset cu Răzvan Popescu: Studii în România sau în străinătate?

 Reset cu Răzvan Popescu: Studii în România sau în străinătate?

„Reset” cu Răzvan Popescu este un podcast talk-show marca ZUnivers, în care sunt dezbătute cele mai discutate și controversate subiecte ale momentului, alături de specialiști în domeniu. 


Primii invitați ai lui Răzvan Popescu sunt Bubu Cernea și Radu Ștefan Bănică. Aceștia au discutat despre oportunitățile de a studia în România și oportunitățile de a studia în străinătate.

În rândul tinerilor, alegerea facultății e o provocare. Așa că Răzvan Popescu și invitații lui răspund acestei provocări cu informații utile despre sistemul educațional din țară și din străinătate.

Bubu Cernea și Radu Ștefan Bănică ne spun despre cum și-au ales drumul în viață, despre examenele de admitere de la facultățile unde au aplicat și despre examenele vieții, în general, atunci când îți urmezi visul.

Urmărește primul episod din Reset cu Răzvan Popescu, aici!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate