Live

ZU IS YOU

Me, Myself & My Work cu Andra Pintican: De ce apare și cum se manifestă burnout-ul?

 Me, Myself & My Work cu Andra Pintican: De ce apare și cum se manifestă burnout-ul?

Me, myself and my work cu Andra Pintican e un podcast ZUnivers despre viața profesională, în care învățăm să lucrăm cu sens și să avem obiceiuri sănătoase la locul de muncă.


În primul episod, Andra Pintican a vorbit despre sensul muncii și despre goana noastră după bani, iar invitatul a fost Mihai Morar.

La începutul discuției, aceștia au vorbit despre burnout: de ce apare și cum se manifestă?

„Unul dintre motivele pentru care intrăm în burnout e stima de sine scăzută. Nu știm cât valorăm și ne ducem în medii care ne apasă toate butoanele de «Nu ești suficient» și intrăm într-o stare de supraadaptare și vrem să demonstrăm ceva. Alte motive ar fi frica și faptul că nu știm să avem confruntări eficiente la birou.”, a spus Andra Pintican.

Nu rata primul manifest pentru o muncă sănătoasă, normală, la Me, myself & my work.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate