Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA 2024 | Theo Rose, colegă de autorulotă cu aventurierii de la ZU

 RADIOAVENTURA 2024 |  Theo Rose, colegă de autorulotă cu aventurierii de la ZU

RadioAventura 2024. Ziua 3. Avem o nouă colegă de autorulotă: Theo Rose!  Artista a acceptat provocarea de se alătura pentru câteva ore aventurierilor de la ZU în drumul spre Sibiu. 


 
Înante de a porni la drum, Theo a fost invitată la matinalul care a avut loc în Piața Sfatului din Brașov. Acolo am ascultat noua piesă a artistei, „Nu mă duc la club”, care a câștigat titlul pentru Hitul Monstru al Verii.

Cu Theo Rose nu ai cum să te plictiești. Drumul dintre Brașov și Sibiu a fost o adevărată bucurie. Artista ne-a povestit lucruri din viața de familie și ne-a cântat o mulțime de refrene din folclor. Prima oprire spre Sibiu a fost propusă chiar de ea: herghelia de cai lipițani de la Sâmbăta de Jos. Acolo, Theo Rose și DJii ZU au coborât din autorulotă pentru o plimbare cu trăsura. N-au lipsit momentele de improvizație artistică: „Calul trage la trăsură, Radio ZU la Aventură”.

Pentru că suntem cu gândul și cu inima la echipa națională care va juca sâmbătă cu Belgia, Theo Rose a transmis un mesaj tricolorilor: „două fire, două paie, luați Belgia la bătaie”. 
 


În Sibiu, RadioAventura și Theo Rose l-au întâlnit pe Matei, eroul sibian care și-a salvat prietenul de la înec. După o masă îmbelșugată la Casa Grinda din centrul Sibiului, ne-am luat la revedere de la artistă! 



Mulțumim, Theo Rose, pentru energia ta faină care ne-a făcut călătoria mai frumoasă!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate