Live

ZU IS YOU

RadioAventura 2024: În ce oraș vom vedea împreună primul meci al României de la EURO 2024?

RadioAventura 2024: În ce oraș vom vedea împreună primul meci al României de la EURO 2024?

Puneți-vă centura, începe RadioAventura! Turul României cu Autorulota ZU pornește duminică, pe 16 iunie, din București, și se va încheia pe 28 iunie în alt oraș din România. Traseul e necunoscut și asta face parte din aventură. Dar știm sigur că ne vom distra și vom urmări meciurile EURO împreună!


În #RadioAventura, de la răsărit și până la apus, avem multe amintiri de strâns. 14 zile, 2 autorulote, 4 DJ-i și peste 2000 de kilometri.  Cel mai tare matinal te ia cu el în cea mai faină aventură a verii.

Prima veste despre RadioAventura 2024 a venit astăzi în #MorningZU. Luni, 17 iunie, ora 16:00, RadioAventura strânge galeria pentru România.
 
Pe 17iunie, #RadioAventura se oprește în Piața Sfatului din Brașov, unde vedem primul meci al României de la EURO 2024. 


 


Aducem stadionul cu #AutorulotaZU acolo unde ești tu! Brașov, 17 iunie, ora 16:00. Pentru meciul România- Ucraina e nevoie de Forza ZU, e nevoie de inimile ZU și de #EnergiaAia. 

România, ne vedem și ne simțim în Piața Sfatului din Brașov?
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate