Live

ZU IS YOU

LIVE | A început a patra ediție de RadioAventura! Prima destinație: PITEȘTI

LIVE | A început a patra ediție de RadioAventura! Prima destinație: PITEȘTI

A patra ediție de RadioAventura a început! Timp de două săptămâni, în perioada 16 – 28 iunie, Morning ZU are o nouă casă: Autorulota ZU. 

 
Călătoria care străbate România, în mii de km și mii de emoții, a început chiar acum! Urmărește toate momentele LIVE 24/24 pe radiozu.ro/radioaventura. 
 
Morar, Buzdugan, Emma și Tea descoperă în următoarele momente care va fi primul oraș în care se opresc cu autorulotele.
 
Nu uita că mâine, 17 iunie, la ora 16:00, urmărim împreună primul meci al României de la EURO 2024, în Piața Sfatului din Brașov. 
 

Cele mai tari emisiuni de vară sunt afară! Aproape de oameni, aproape de starea naturală ZU!   


Morar, Buzdugan, Emma și Tea au primit plicul cu destinația surpriză. Pune-ți centura! Pornim spre Pitești!
 
Primul matinal din RadioAventura începe mâine, de la ora 7, în Piața Primăriei Pitești

Primul popas din RadioAventura 2024, prima petrecere cu Muzica Aia - LIVE „La Arțar”

La doar câțiva kilometri de București, aventurierii ZU fac primul popas într-un loc splendid - „La Arțar”, în Comuna Conțești, Sat Călugăreni. Acolo, echipa Radio ZU a fost întâmpinată de o gașcă veselă de copii. Mihai Morar a făcut turul acestui loc minunat aflat în mijlocul naturii, ghidat de două fetițe simpatice, Erin și Alesia. Între timp, DJ Razz scoate platanele din portbagaj pentru că urmează #MuzicaAia.
 


La apusul soarelui, într-un decor magic, transmitem LIVE #MuzicaAia oferită de DJ Razz. Vrei să petreci și tu alături de Buzdu, Morar, Emma, Tea? Vino la localul „La Arțar” sau urmărește momentul LIVE pe Facebook Radio ZU, Instagram Radio ZU, TikTok Radio ZU, radiozu.ro/radioaventura, aplicația mobilă Radio ZU și pe www.twitch.tv/radiozuro.


RadioAventura 2024 se îndreaptă spre Pitești, prima destinație din RadioAventura 4 din 2024

După prima oprire, „La Arțar”, unde și-au făcut încălzirea pe mixul lui DJ Razz, Morar, Buzdugan, Emma și Tea au pornit la drum către prima destinație: Pitești. 
 

RadioAventura 2024 ajunge la Pitești

Matinalii de la ZU au ajuns la prima destinație din RadioAventura 2024: Pitești. Oamenii au venit cu mic, cu mare, în întâmpinarea celor 4 DJi aventurieri. E timpul pentru o masă caldă și odihnă pentru că mâine, Morar, Buzdugan, Emma și Tea vor face primul matinal din RadioAventura în Piața Primăriei din Pitești. Ne vedem acolo de la 7:00!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate