Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA 2023 | Ziua 12: Morning ZU LIVE din Tulcea. Următoarea destinație: Constanța

RADIOAVENTURA 2023 | Ziua 12: Morning ZU LIVE din Tulcea. Următoarea destinație: Constanța

DJ-ii Morning ZU te așteaptă în Piața Civică din Tulcea, la penultimul matinal din RadioAventura 2023.


Ieri, echipa RadioAventura a avut parte de un apus de poveste la Cetatea Enisala, unde DJ Razz a pus Muzica Aia care te face să dai liniștea mai tare. Iar în această dimineață ne vedem în Piața Civică din Tulcea, cu toate emoțiile penultimei zi din a treia ediție de RadioAventura.

Dacă Autorulota ZU nu a ajuns la tine în oraș, poți să vii tu la ea, la party-ul cu Muzica Aia, de vineri, 21 iulie, din Constanța. Biletele sunt disponibile pe bilete.radiozu.ro, iabilet.ro și în rețeaua iabilet. Mai multe detalii găsești AICI.

Pe sunetul pescărușilor din Tulcea, oamenii ZU spun poezii, cântă și dansează. Asta e starea ZU! Urmărește LIVE toate momentele, aici!



Tulcea, ești minunată! 

Acum, călătoria ne poartă în Constanța, de unde vom face mâine matinalul, de la ora 7:00, în Zona Farul Genovez. Iar seara dăm petrecerea de final de #RadioAventura2023. 

Până atunci, urmărește-ne călătoria LIVE pe paginile noastre de social media, Facebook, Instagram, Youtube și TikTok Radio ZU sau pe platforma RADIOAVENTURA

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate