Live

ZU IS YOU

RadioAventura 2022 se încheie cu cel mai tare party cu #MuzicaAia, LIVE în Brașov. Bilete aici

RadioAventura 2022 se încheie cu cel mai tare party cu #MuzicaAia, LIVE în Brașov. Bilete aici

Toate momentele din #RadioAventura2022 se adună în cel mai tare party cu #MuzicaAia!


În RadioAventura, din fiecare oprire facem o amintire. Iar toate amintirile adunate merită să fie sărbătorite. Cum? Cu un party LIVE cu #MuzicaAia! Unde? La K Tribute, Podu Olt, Brașov. Când? Vineri, 1 iulie, începând cu ora 20:00.

Andia, Spike și DJ Popoviciu au grijă de starea ta de bine cu cele mai tari hituri.

Morar, Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea îți mulțumesc pentru toate experiențele trăite în RadioAventura, pentru fiecare mesaj, zâmbet și îmbrățișare, cu un party de neuitat, vinerea asta, la K-Tribute în Brașov.

Biletele sunt disponibile online pe bilete.radiozu.ro, www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/retea.

Mulțumim pentru că faci parte din #RadioAventura! Te așteptăm la party, să facem și din acest apus un moment de pus pe repeat.

Accesul tuturor participanților, indiferent de vârstă, este permis în locație doar pe bază de bilet. Având în vedere că evenimentul este organizat într-o locație în care se comercializează și consumă alcool, recomandarea organizatorului este de a evita pe cât posibil participarea copiilor sub 14 ani. Minorii vor avea acces în locație doar însoțiți de un adult care să fie responsabil de ei pe toată durata de desfășurare a evenimentului.

După achiziționarea biletelor, este necesar să contactați locația (la numarul de telefon 0756.88.44.88) dacă va doriți rezervarea unei mese.

Let's party! 

@radiozuoficial Adunăm toate momentele din #RadioAventura2022 și dăm cel mai tare party cu #MuzicaAia #Live la Brașov �� K-Tribute. 1 iulie. Save the date! Bilete aici: bilete.radiozu.ro #radioaventura #radioaventura2022 #radioaventura2022 #foryou #fyp #foryourpage ♬ sunet original - Radio ZU
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate