Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA 2022: A doua zi ne duce din Ploiești, spre Buzău. Și am ajuns!

RADIOAVENTURA 2022: A doua zi ne duce din Ploiești, spre Buzău. Și am ajuns!
Am deschis plicul cu locația ZUrpriză, iar el ne-a deschis drumul către un nou oraș: BUZĂU. 

Morar, Buzdugan, Emma și Drăgulin și-au încărcat bateriile cu energia ploieștenilor și se îndreaptă acum spre noi aventuri: „Transformăm tot ce e deplorabil în memorabil și facem o amintire din orice popas.”, ne transmite echipa Morning ZU. 

Prima oprire e Mizil și ne poți recomanda locuri de vizitat.
 
Aveam nevoie de un loc în care să poposim și am dat de o doamnă tare faină care ne-a primit la ea acasă. Și chiar în acel moment ne urmărea live pe Facebook. MultZUmim, oameni dragi!

Ce ZUrpriză! Ne-am întâlnit cu una dintre ursitoarele de ieri, Alexandra. Oare la ce nuntă ne mai duce? :))

Și am ajuns la Mizil! Și ce frumos am fost întâmpinați, cu zâmbete și cafea. 

RadioAventura connecting people! Emma s-a întâlnit cu cea care i-a fost colegă de cămin, la Galați. Viața e plină de surprize! Ca cele din plicul care ne spune către ce destinație să mergem, în fiecare zi.

Urmărește călătoria pe pagina noastră de Facebook - Radio ZU și pe radiozu.ro/radioaventura Am ajuns la Cervus Măgura și ne bucurăm de tot ce ne iese în cale în aventura asta mare. Liniște, aer curat, relaxare. Ne încărcăm bateriile pentru Buzău. Veniiiiim! Și aducem și #MuzicaAia. Buzău, suntem aici! Tu ești ready pentru #MuzicaAia? Te așteptăm în Parcul Crâng.

Până la Muzica Aia, Emma-Balerina se dă cu tiroliana să-și ia adrenalina!Buzău, let's party! #MuzicaAia 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate