Live

ZU IS YOU

Radio ZU este radioul numărul 1 din București și este cel mai ascultat post de radio de către publicul comercial urban din România

Radio ZU este radioul numărul 1 din București și este cel mai ascultat post de radio de către publicul comercial urban din România

„Radio ZU vă iubește și vă multZUmește”, acesta este mesajul pe care l-au transmis Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma Ștefan și Vlad Drăgulin, echipa Morning ZU, în prima zi de emisie din noul sezon de radio, ziua în care s-a anunțat, conform celor mai noi date de audiență*, că Radio ZU este oficial cel mai ascultat radio pe publicul comercial urban din România. De asemenea, conform aceluiași studiu, ZU rămâne radioul numărul 1 din București.

 
„PRIMA ZI DE RADIO LA PRIMUL RADIO #1 e @radiozuoficial. Azi au venit audiențele radio pentru mai-august 2022: Radio ZU rămâne radioul numărul 1 din București și, ce bucurie, este oficial cel mai ascultat radio pe publicul comercial urban din România. Vă multZUmim! Ce cadou frumos ne-ati făcut chiar în prima zi după vacanță, chiar de ziua lui Vlad Drăgulin. Vă iubește și vă multZUmește #EchipaDeDragoste!”.
 
Valul II de audiență radio al anului 2022 confirmă, așadar, faptul că programele și proiectele Radio ZU ajung la sufletul oamenilor, din ce în ce mai mulți, care-l ascultă de deja aproape 14 ani.
 
Datele de audiență Radio ZU arată astfel:
 
În București, Radio ZU este lider de audiență cu 226.600 ascultători unici, înregistrând astfel o creștere cu 13%, față de valul anterior și se bucură de cel mai mare număr de ascultători unici din ultimele 4 valuri. 
Radio ZU rămâne cel mai ascultat post de radio din București și pe publicul comercial, cumulând cele mai multe sferturi de oră pe publicul comercial (18-49 ani). Radio ZU deține 11.4% din piață. 
Radio ZU este lider de audiență cu 128.200 ascultători unici (București, public comercial). Față de valul anterior, crește cu +11% numărul ascultătorilor unici din categoria 18-49 ani.
 
La nivelul publicului comercial din urban, Radio ZU este lider absolut de audiență cu o medie de 857.000 ascultători unici. Radio ZU a atras cu +15% mai mulți ascultători unici raportat la valul anterior și cu +5% mai mulți ascultători față de valul similar din 2021.
 
La nivel național, Radio ZU este ascultat zilnic de 1.960.700 ascultători unici, ocupând astfel locul 2 în topul radiourilor și deține o cotă de piață de 9.8%. Față de valul anterior crește cu +7% numărul celor care au ales să asculte Radio ZU. 
Interesul ascultătorilor față de programele ZU a crescut și în rândul publicului comercial 18-49 la nivel național.  Radio ZU ocupă locul 2 la nivelul publicului comercial din România cu o medie de 1.359.800 ascultători unici - cel mai mare număr de ascultători unici din ultimele 4 valuri. Față de valul anterior, crește cu +12% numărul ascultătorilor unici 18-49 ani pentru Radio ZU.
 
Asemenea celor 14 ani de când, din prima zi de emisie și până astăzi, ZU este lider pe București, și anul acesta #EchipaDeDragoste plănuiește să aducă în fața ZUper comunității ZU cele mai COOL, interactive și emoționante campanii de radio.
 
Stai cu ochii și cu urechile pe ZU!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate