Live

ZU IS YOU

Răzvan Popescu: „Nu aveam cum să nu remarc că se năștea un fenomen!”

Răzvan Popescu: „Nu aveam cum să nu remarc că se năștea un fenomen!”
Fenomenul este ZU pe care, la început, Răzvan l-a văzut din exterior ca și tine. România este ZU de 10 ani, iar în 8 din ei Răzvan Popescu a apăsat butonul ON AIR la emisiunea pe care o prezintă, alături de Flick Domnul Rimă, în fiecare zi de la 16:00 – 18:00. 
 
„Pentru mine sunt 8 ani de ZU. Acum 10 ani eram în altă barcă, dar nu aveam cum să nu remarc că se năștea un fenomen, era limpede că radioul ăsta va deveni un fenomen. Pe plan personal, cei 8 ani de ZU m-au transformat din burlac în om însurat, la casa lui. Acum aștept cu interes următorii 10 ani!”. 

 
Îți mulțumim că ne asculți în fiecare zi, și datorită ție România este ZU de 10 ani. Pentru asta Răzvan Popescu te premiază. Are de dat 10 biciclete Afisport 2921 și 10 căști de protecție Mtb Polisport Blast. De ce biciclete? „Pentru că vara asta am descoperit că Bucureștiul si țara noastră au atâtea locuri frumoase pe care le poți vedea de pe bicicletă. E o experiență pe care o recomand oricui cu mare drag!”. 
 
Ascultă-l pe Răzvan Popescu și una dintre cele 10 biciclete poate fi a ta! 
Stai pe ZU! 10 ani. 1 radio.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate