Live

ZU IS YOU

Prima zi de #OFB2022: Ne unim forțele pentru Eveline

Prima zi de #OFB2022: Ne unim forțele pentru Eveline

Daniel Buzdugan, Emma, Vlad Drăgulin, Răzvan Popescu, Cuza, Raluca Benavides, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman” și-au deschis microfoanele și sufletele și au dat glas poveștii lui Eveline. Voi îi puteți da o șansă la viață.


Eveline, micuța de 1 an și 9 luni, s-a născut cu o malformație congenitală rară: artezie esofagiană. Timp de un și jumătate, Eveline a stat într-un spital din Italia. După 13 intervenții chirurgicale, doctorii i-au spus că șansele de a trăi sunt slabe. Dar Eveline e puternică și luptă.

Locul unui copil e acasă, în căminul călduros al familiei, nu într-un spital. Știm că împreună îi putem oferi lui Eveline locul pe care-l merită, alături de părinții ei.

Hai să facem fapte bune din plin pentru micuța Eveline! Poți să o sprijini pe micuța noastră din Orașul Faptelor Bune cu o DONAȚIE în acest cont:

TITULAR: Minea Georgiana-Adriana
IBAN: RO36BRDE120SV30550581200


Mână de la mână o facem pe Eveline bine! 

Într-o singură oră, oameni din toată țara i-au făcut pe părinții lui Eveline să simtă că nu sunt singuri și au donat peste 10.000 de euro.

Urmărește-ne LIVE pe toate frecvențele și platformele Radio ZU

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate