Live

ZU IS YOU

Premieră LIVE: Diana Astrid - „Noapte De Păcate”

Premieră LIVE: Diana Astrid - „Noapte De Păcate”
Se spune că dacă îți rostești dorințele cu voce tare, acestea prind contur. Iar la Radio ZU, facem posibil din imposibil.

La finalul săptămânii trecute, Diana Astrid a venit de pe TikTok direct la radioul de pe primul loc, cu piesa „Noapte de păcate”.

Totul a pornit de la o provocare  pe care artista a lansat-o către fanii ei pe TikTok. Visul Dianei era să ajungă la ZU cu noua sa piesă, iar internauții au pus „share de la share” încât video-ul ei a ajuns până la Buzdu și Morar.
Matinalii noștri au sunat-o în direct și au invitat-o în studioul ZU pentru o cântare live.

Diana a răspuns „Da” invitației noastre și uite ce a ieșit:

Diana Astrid - Noapte De Păcate (Live la Radio ZU)

 

„Radio ZU, una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-am trăit ca artist, EVER!
Familia ZU e formată din oameni frumoși atât exterior cât și interior, oameni calzi și buni, așa cum nu am mai văzut demult.
Nu a fost o simplă experiență, a fost un început. Ce început? Nu știu încă, însă pare că drumul ăsta pe care îl credeam nesfârșit începe sa prindă contur.
Va multumesc pentru fiecare secundă în care ați stat cu mine cât am fost la Radio ZU!”, este mesajul pe care Diana Astrid l-a scris pe pagina personală de Instagram.
 
Diana, și noi ne bucurăm că ne-ai cântat și ne-ai încântat cu prezența ta în studio! Ești ZUper! 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate