Live

ZU IS YOU

#MareaPăcăleală cu Paul Olteanu, George Buhnici și Mihai Morar

#MareaPăcăleală cu Paul Olteanu, George Buhnici și Mihai Morar
 

Cea mai mare păcaleală pe care a trăit-o poporul român este că poate să îți fie bine și singur. 

Te-ai gândit cum ar trebui să arate o discuție normală, constructivă, între cei care decid viitorul acestei țări? De ce este importantă colaborarea, dincolo de competiție, cum stabilim încrederea și care sunt principiile care stau la baza unor acțiuni comune?

 
De 1 aprilie, Mihai Morar a pregătit un podcast ediție- specială, cu Paul Olteanu și George Buhnici, un episod cât un proiect de țară.

 
Cei trei demonstrează puterea ideii de împreună și impactul pe care îl poate avea asupra întregii noastre societăți. 
 
Mihai Morar, Paul Olteanu și George Buhnici au pregătit fiecare câte un podcast înregistrat împreună. Despre cum ne poate merge mai bine doar împreună. Pentru că împreună avem de câștigat mai mult din colaborare decât din concurență.
 
„Vreo 90.000 de ore din viață ni le petrecem la muncă, mai multe decât cu familia noastră. Practic, ei devin familia noastră. Dacă, atunci când greșiti, familia de la muncă nu ar mai avea încredere în voi, înseamnă că nu sunteți în familia care trebuie.”, spune Mihai Morar în podcast-ul “MIND & SIMPLU”.

Ce e MIND & SIMPLU?

Mihai Morar: „Unde-s trei puterea crește. Restul e #MareaPăcăleală…că în țara asta nu-i bine să ai încredere în nimeni, că românul te fură, te arde, te trădează, că în România nu poți reuși decât de unul singur, prin propriile puteri, că te-ai născut acolo unde să nu te încrezi decât în mama".
 
De ziua păcălelilor, demascăm cea mai mare păcăleală pe care o trăim în România. Hai să nu ne mai păcălim! Hai să colaborăm! Hai să avem încredere unii în ceilalți! 
 
„În România, oamenii trebuie să își câștige încrederea, noi nu dăm încredere. La noi, încrederea se câștigă, nu se oferă. Trăim în suspiciune și suntem în permanentă competiție unii cu ceilalți. Pe salarii, pe mașini, pe locuri de parcare, pe like-uri, pe care suferă mai mult, pe care e mai deștept sau mai frumos și pe multe altele. Cea mai mare păcăleală pe care România o trăiește zilnic e convingerea că poate să îți fie bine singur și că fiecare pentru el e o strategie bună", mărturisește Paul Olteanu în podcast-ul „FAIN ARCHITECT”.
 
 

Ne poate merge mai bine doar împreună! E rândul tău și al celor de lângă tine să transformați România. Din „Țara Păcălelilor" în „Țara lui „Reușim Împreună”!
 
George Buhnici: „Am fost trădat și am fost furat, am lăsat de la mine, am fost luat de prost, dar mie, pe termen lung, în relația cu oamenii mi-a adus profit încrederea investită în avans.” 

 


Hai să punem umăr lângă umăr și să arătăm că e mai bine împreună decât fiecare!

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate