Live

ZU IS YOU

Premieră LIVE: ADDA - „Du-te la ea”

Premieră LIVE: ADDA - „Du-te la ea”

Mult timp s-a scurs de când pe la ZU ADDA n-a mai trecut! Ne-a fost dor de ea și de muzica ei!

 
După ani și ani, ADDA s-a întors în studioul ZU. Îndrăgita artistă a venit dis-de-dimineață în vizită la Buzdu și Morar să ne cânte și să ne încânte cu un single de pe noul ei album. 

ADDA a cântat live cea mai nouă piesă a sa, „Du-te la ea”. 
„Du-te la ea” s-a auzit pentru prima dată live la un post de radio.
 
Dacă nu ai prins momentul în direct la Morning ZU sau pur și simplu vrei să-l retrăiești, atunci dă un play mai jos!

ADDA - Du-te la ea (Live la Radio ZU)
 

„Fata din diamant” este numele celui de-al doilea album pe care ADDA îl lansează, un material discografic deosebit, cu o încărcătură puternic feminină, ce redă prin cele 11 piese inspirate din povestea artistei cele mai profunde trăiri ale acesteia.
 
„A fost un album care s-a făcut greu. Printre covizi și perfuziile mele. Printre mutat studioul de două ori. Printre viața care bate filmul cu și despre oameni. Dar într-un final s-a lansat. Și sper să vă dea putere, așa cum îmi dă mie acum. Să vă pună un zâmbet pe față, să vă elibereze. Să schimbe sau să adauge ceva bun în sufletul vostru. Acesta e scopul. Am dat tot ce am avut mai bun în aceste 11 piese. Acum nu îmi mai aparțin. Sunt ale voastre.”, a mărturisit ADDA.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate