Live

ZU IS YOU

Andreea Marin a lansat cartea „Nu există nu se poate” în #MorningZU

Andreea Marin a lansat cartea „Nu există nu se poate” în #MorningZU

Surprize, surprize în #MorningZU. La Radio ZU nu lansăm doar hituri, ci și cărți.


Andreea Marin a lansat a doua sa carte, în direct la ZU. Se numește „Nu există nu se poate” și poartă numele unei emisiuni pe care Andreea a prezentat-o la TVR.
 
„E ziua emoției pentru mine pentru că am lansat cartea «Nu există nu se poate» în care am pus atât de mult suflet. M-am întors în timp în momentele cruciale din viața mea care m-au definit și au devenit sursa puterii mele interioare. Nu e o carte doar despre experiența mea, ci regăsiți în ea și oameni frumoși, îndrăzneți, care, în ciuda dificultăților ce li s-au așternut în față, au făcut tot ce le-a stat în putere să demonstreze că nu există nu se poate și sunt o inspirație astăzi pentru că au reușit. O carte care te va motiva să scoți la lumină tot ce e mai bun în tine și să realizezi că, în viață, zidurile există doar atâta timp cât tu le dai putere să stea în picioare. Ia-ți un cadou sau dăruiește cuiva drag această inspirație, un volum care are puterea de a schimba vieți.”, le-a mărturisit Andreea ascultătorilor Radio ZU.
 
Și pentru că noi, „nebunii de la ZU", credem în visuri și în poveștile de viață ale oamenilor, am provocat-o pe Andreea Marin să le ofere ascultătorilor motivația de care au nevoie pentru a-și urma cele mai ascunse dorințe. 

Andreea Marin lansează în #MorningZU noua sa carte „Nu există nu se poate” 

 
 

Cartea „Nu există nu se poate” o puteți comanda, de azi, pe bookzone.ro. Este o carte care conține un crâmpei de înțelepciune, bucurie de a trăi frumos și demn, dragoste și lecții de viață prețioase pentru fiecare vârstă. 
 
Creează-ți propriul drum spre împlinire! 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate