Live

ZU IS YOU

Piesă Nelansată: Loredana & Shift au cântat noul lor single - „Mister Amor”, live și în avanpremieră la ZU

Piesă Nelansată: Loredana & Shift au cântat noul lor single - „Mister Amor”, live și în avanpremieră la ZU

Loredana & Shift au cântat „Mister Amor”, o piesă nelansată încă, live la Matinalul de Vară cu Popescu, Cuza și Emma.


Înainte de a urca pe scena Forza ZU 2023, Loredana a venit în studioul Radio ZU, cu noua ei piesă – „Mister Amor”, în colaborare cu Shift.

„Am scris această piesă împreună cu Shift într-o singură sesiune. E o poveste de iubire, unde tăcerea e mai dulce decât vorba. Videoclipul piesei o să vă placă, o să vă inspire; acesta e filmat într-un hotel și se lansează pe 28 august, la ora 12:00.”, a spus Loredana.

„Mă simt fericit și onorat că urmează să lansăm această piesă. Îmi doream tare mult să colaborez cu Loredana. Iar după 11-12 ani de când ne cunoaștem, această colaborare se întâmplă.”, a completat Shift.


Loredana, de abia așteptăm să te vedem pe scena Forza ZU 2023 din Brașov, pe 9 septembrie!  Până atunci, dăm play piesei „Mister Amor”, în varianta live la ZU.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate