Live

ZU IS YOU

Interviu cu Nicole Cherry, înainte de Forza ZU 2023: 3 lucruri de care artista are nevoie în backstage

Interviu cu Nicole Cherry, înainte de Forza ZU 2023: 3 lucruri de care artista are nevoie în backstage

Ne pregătim pentru Forza ZU 2023, cu Nicole Cherry, la Matinalul de Vară.


Ieri, Nicole Cherry a venit la Matinalul de Vară, cu Popescu, Cuza și Emma. Artista nu a venit singură, ci cu noua ei piesă, „Aș vrea să mă las de tine”, care s-a auzit în premieră la ZU.


Nicole Cherry e unul dintre artiștii care vin la Forza ZU 2023, așa că Popescu și Cuza i-au făcut antrenamentul cu câteva întrebări.

De ce lucruri are nevoie Nicole Cherry în backstage?

„În principiu, cer de fiecare dată o oglindă în care să mă văd toată; apă, dar care să nu fie rece. Mai cer și cireșe, doar în sezonul lor.”, le-a spus artista matinalilor.

Care e ritualul artistei înainte de fiecare concert? Ai răspunsul în videoclipul de mai jos.

Nicole Cherry a venit pentru prima dată la Forza ZU în 2014. Istoria continuă la a zecea ediție, pe 9 septembrie, în Brașov. Ești gata să cânți și să dansezi cu Nicole Cherry? 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate