Live

ZU IS YOU

Piesă nelansată | Lidia Buble a cântat LIVE la ZU noul ei single - „Roșu Nuclear”

Piesă nelansată | Lidia Buble a cântat LIVE la ZU noul ei single - „Roșu Nuclear”

Lidia Buble a cântat live și în avanpremieră la Morning ZU noua ei piesă: „Roșu Nuclear”.


Noua piesă a Lidiei Buble e despre rutina din relații, despre cum o iubire aprinsă precum roșul nuclear poate deveni fără culoare, dacă nu depui efortul de a depăși momentele de monotonie.

„Piesa vorbește despre rutină. E un subiect pe care am dorit tare mult să-l abordez, pentru că rutina intervine în viața fiecăruia dintre noi, personală și profesională. Important e să știm ce să facem atunci când intrevine.”, le-a spus Lidia Buble lui Buzdu și Morar.

Mai mult de atât, Lidia Buble ne-a spus că și-a propus să scrie mai mult și a început să lucreze la  un nou album, care va fi despre exepriențele ei personale. Una dintre piese se numește „Un bărbat mai bun”, iar artista ne-a cântat câteva versuri din aceasta, în premieră la Morning ZU.

În luna iubirii se poartă „Roșu Nuclear”! Love, listen & play!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate