Live

ZU IS YOU

ASCULTĂ: Cele mai noi versuri scrise de Lidia Buble

ASCULTĂ: Cele mai noi versuri scrise de Lidia Buble

Lidia Buble a venit astăzi la ZU, unde a cântat LIVE, în avanpremieră, noua ei piesă „Roșu nuclear”. Totodată, artista ne-a povestit mai multe în Morning ZU despre proiectele ei muzicale și ne-a dezvăluit cele mai recente versuri scrise de ea.


„Mi-am propus să scriu din nou” ne-a mărturisit Lidia Buble în matinal. Artista a scos din sertar câteva versuri dintr-o piesă pe care a compus-o împreună cu echipa ei de compozitori, numită „Florile pe care nu le-am primit” și care va fi inclusă pe un viitor album.

Lidia are planuri mari în cariera ei muzicală: „Anul ăsta sunt focusată pe muzică” a mai completat artista ”îmi doresc să scriu foarte foarte mult”. În plus, Lidia a discutat cu DJ-ii despre viața ei de familie și ne-a dat vestea că sora ei mai mică, Lori, s-a logodit. 
@radiozuoficial ❤️ Lidia Buble a cântat în premieră la #MorningZU ♬ sunet original - Radio ZU
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate