Live

ZU IS YOU

Piesa Monstru: „Salcâmii” scoasă din cursa de piesa numărul 1 din Franța

Piesa Monstru: „Salcâmii” scoasă din cursa de piesa numărul 1 din Franța
După 7 zile în care a fost de neînvins, piesa monstru „Salcâmii” a lui Spike a fost învinsă la un punct de „Zemer”, piesă care a pus monopol pe locul 1 în topuri muzicale din Franța. „Zemer” este piesa cântată de Dhurata Dora și Soolking, melodie care a strâns deja peste 137 de milioane de vizualizări din aprilie până astăzi. Descoperită ieri de Mihai Morar, noua piesă monstru a fost pe rând piesă în Torpedoul lui Morar și hit care a trezit România.

„Zemer” sună așa...





Pe de altă parte „Salcâmii”, piesa care a scos tot ce era de scos, la capitolul propuneri, în ultimele 7 zile, este a doua piesă ZUper tare pe care o lansează Spike, după „Manele, manele”. Nu uităm că melodia conține sample din “Au innebunit salcamii” a lui Tudor Gheorghe.


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate