Live

ZU IS YOU

3 piese noi în playlist la Radio ZU

3 piese noi în playlist la Radio ZU
Fly Project cu „Mexico”, acest minunat Smiley cu „Song about nothing” și Alan Walker ft Sabrina Carpenter & Farruko cu „On My Way”... Iată cu ce vine nou playlistul Radio ZU în acest început de vară, iar totul sună WOW. Stai pe frecvență!
 
Așadar, am zis că asculți:
 
Smiley – „Song About Nothing”
 
Lansată pe 20 mai 2019, piesa lui Smiley se vrea a fi: “Ideea cântecului este de a face ceva din nimic. Cu toţii facem multe lucruri când spunem că facem “nimic”. Mi s-a părut o temă inedită şi foarte funny, am căutat şi am constatat că nimeni nu a făcut vreodată o piesă despre nimic, aşa că am decis să abordez eu această temă noua, nimicul care mereu înseamnă de fapt ceva. Eu sunt şi un mare fan al serialului Seinfeld care este cel mai mai tare serial despre nimic şi mi-am dorit şi eu să fac o piesă despre nimic care să spună ceva şi nu a fost simplu deloc, dar a fost foarte plăcut.”, declară Smiley.

 


 
Fly Project – „Mexico”
 
Peste 3 milioane de vizualizări pentru piesa pe care Fly Project a lansat-o în aprilie 2019. “Mexico este o piesa mult asteptata de publicul nostru, dar si de noi. Suntem foarte curiosi cum vor reactiona oamenii la ea. Nu ne grabim sa lansam piesele, ne dorim ca fiecare sa aiba acel ceva care sa ne reprezinte si care sa ne dea incredere ca este ceea ce trebuie”, spune Tudor.

 


Alan Walker ft Sabrina Carpenter & Farruko – On My Way
 
WOW. Peste 146 de milioane de vizualizări pe Youtube pentru piesa pe care gașca formată din Alan Walker, Sabrina Carpenter și Farruko a lansat-o pe 21 mai 2019. Trebuie să o asculți!
Aici:

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate