Live

ZU IS YOU

Pentru prima dată în istoria muzicii românești, Carla´s Dreams și Smiley se unesc la Marea Unire ZU 2023

Pentru prima dată în istoria muzicii românești, Carla´s Dreams și Smiley se unesc la Marea Unire ZU 2023

Republica Moldova și România se unesc la Marea Unire ZU. Doi titani, două voci de excepție, doi prieteni ai studioului Radio ZU. Doi, pentru noi.


Astăzi este despre tine, România. Tocmai de aceea Carla's Dreams își unește vocea cu Smiley, Doi dintre cei mai îndrăgiți artiști români vin lîn studio, în ziua Marii Uniri, cu două hituri menite să nască trăiri și să răscolească amintiri.
În timp ce Carla's Dreams cântă ”Luna”, Smiley te întreabă ”Ce mai faci străine?”. Noi te întrebăm: ”Ce mai face române?”.

Nu uita: Nici timpul, nici distanța nu ne pot înstrăina. Avem nevoie de un singur cuvânt în dulcele glas românesc pentru a ne aduce aminte cine suntem.

Suntem români și la Marea Unire ZU suntem împreună, aici, la Radio ZU! 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate