Live

ZU IS YOU

Orașul Faptelor Bune 2020: Urmărește aftermovie-ul!

Orașul Faptelor Bune 2020: Urmărește aftermovie-ul!
Capitolul cu numărul 5 al Orașului Faptelor Bune a ajuns la final. În ciuda fatului că anul 2020 nu a fost unul prietenos, am avut surpriza să aflăm că românii știu în continuare să își vină în ajutor unul altuia la nevoie. Timp de 7 zile, ai noștri 7 DJ-i nebuni au stat închiși la etajul 19 al Hotelului InterContinental și au arătat exact cât de buni pot fi ascultătorii ZU.

Între 16 și 22 decembrie am reușit să strângem peste 500.000€ doar din donații făcute în direct la radio. La această sumă se adaugă și donațiile făcute în conturile Fundației Sensiblu și toate gesturile frumoase pe care alții le-au făcut alegându-și să îndeplinească o dorință înscrisă pe radiozu.ro/orasulfaptelorbune. Vă mulțumim tuturor pentru implicare! Ați făcut o mulțime de oameni ajunși la capătul puterilor să zâmbească din nou.

Îți lăsăm aici ca amintire aftermovie-ul pentru Orașul Faptelor Bune, ediția 2020. Am trecut prin toate stările, am simțit toate emoțiile și asta se vede pe parcursul celor 10 minute de videoclip. Lacrimi, momente de bucurie, dans, #muzicaaia... Sunt toate aici. Vizionare plăcută!



Vezi toate poveștile și visurile pe care le-am transformat în realitate pe radiozu.ro/orasulfaptelorbune.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate