Live

ZU IS YOU

#OFB2020: Peste 550.000€ strânși doar din donații la radio

#OFB2020:  Peste 550.000€ strânși doar din donații la radio
„România, de bine e nevoie mereu!”. Așa a sunat chemarea la luptă. O luptă în care țelul Radio ZU este clar de mai bine de 5 ani, în fiecare decembrie.

Lupta pentru viață, speranță și fericire

Orașul Faptelor Bune a devenit o tradiție. În fiecare an, în săptămâna de dinaintea Crăciunului, DJ-ii Radio ZU își lasă familiile de acasă, pentru marea FAMILIE ZU. 

2020 nu a făcut excepție. Un an deloc prietenos, însă un an care, mai mult ca niciodată, a unit oamenii. „Orașul Faptelor Bune aduce aproape oamenii care au nevoie, de oamenii care au de unde!”, aceasta este misiunea celei mai frumoase săptămâni de radio, misiune perfect respectată și în 2020. Peste 550.000 de euro strânși din donații făcute în direct pe radio pentru peste 50 de povești prezentate în fiecare din cele 7 zile continue de emisie. Un maraton în care eroi au fost românii din toată lumea care le-au fost alături semenilor aflați în nevoie.

Peste 550.000 de euro strânși doar din donații pe radio. Peste 50 de povești de viață.

Suma strânsă din intervențiile în direct va fi completată de donațiile făcute în cele 65 de urne montate în farmaciile Sensiblu și magazinele L’Occitane din țară.

„Sunt tare fericit. Am reușit să strângem azi cei 800.000 lei pentru viața lui Răzvan. Nu am fi reușit fără toată FAMILIA ZU. Trăim și muncim, râdem și plângem, uniți ca o familie, închiși o săptămână în Orașul Faptelor Bune. Cele mai frumoase lucruri se fac “în familie”.” a fost concluzia lui Mihai Morar după rezolvarea uneia dintre cele mai puternice povești de anul acesta, cazul lui Răzvan.

„Nu există o forță mai mare decât Iubirea. Iubirea e mai puternică decât morfina.” a declarat Mihai Morar comprimând perfect cele simțite, înfăptuite și auzite în cele 7 zile ale maratonului faptelor bune.

“Nu ne felicitați, nu ne preamăriti cu laude deșarte, nu merităm, pentru că tot ce facem noi nu e decât simpla datorie de om! Noi împreună cu voi facem minuni în Orașul Faptelor Bune.” este mesajul lui Daniel Buzdugan la finalul celei de-a cincilea ediții Orașul Faptelor Bune.
 
Orașul Faptelor Bune 2020, o ediție de milioane: inimi, donații și audiență
 
Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma Ștefan, Adi Mihăilă „The Hitman”, Tea Teodorescu,  Răzvan Popescu și Raluca Benavides , împreună cu milioanele de inimi care au simțit la fel au reușit să construiască un Orașul Faptelor Bune 2020 de milioane. Cifrele de audiență înregistrate pe toate platformele Radio ZU, în perioada 16 – 22 decembrie, stau mărturie :

4.300.000 milioane reach total al postărilor text și poză pe Facebook Radio ZU și 18.000.000 reach al postărilor video.
peste 9.500.000 de minute de vizionare ale video-urilor pe Facebook Radio ZU
peste 1.800.000 de vizualizări în această perioadă pe Youtube Radio ZU si peste 13.2000.000 de minute vizionate pe YouTube
Vizitatorii site-ul www.radiozu.ro au generat peste 1.500.000 de afișări, iar secțiunea Visual Radio a fost accesată de peste 750.000 de oameni. 
Aplicația mobilă a Radio ZU a fost accesată de 45.000 de utilizatori și a înregistrat aproximativ 530.000 de vizualizări.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate