Live

ZU IS YOU

Orașul Faptelor Bune 2020: Înscrie o POFTĂ sau îndeplinește o MOFTĂ!

Orașul Faptelor Bune 2020: Înscrie o POFTĂ sau îndeplinește o MOFTĂ!
În 2020, Orașul Faptelor Bune revine la Km 0 al Bucureștiului. Din 16 decembrie, 8 dintre DJ-ii ZU se izolează 7 zile și 7 nopți într-un „oraș deasupra orașului” pentru un adevărat maraton de transformat visuri în realitate. Transmitem totul live de la etajul 19 al Hotelului InterContinental.

Dacă vrei să iei parte la activitatea din orașul nostru preferat, te invităm să arunci o privire pe radiozu.ro/orasulfaptelorbune. Aici vei putea urmări 24/24 transmisia video și, de asemenea, poți să te înscrii cu o moftă sau o poftă.

Ai o dorință aparte sau nevoie de ajutor? Atunci intră în platforma Orașului Faptelor Bune, apasă butonul „ÎNSCRIE O POFTĂ” și completează formularul. Spune-ne despre ce este vorba și pofta ta poate deveni realitate.

Vrei să îi vii cuiva în ajutor, să îi transformi pofta în realitate? Dacă da, apasă butonul „ÎNDEPLINEȘTE O MOFTĂ” și alege de acolo dorința pe care vrei să o îndeplinești.


Nu uita că poți să urmărești absolut tot ce se întâmplă anul acesta în Orașul Faptelor Bune pe Radio ZU, ZU TV, radiozu.ro/live, pagina de Facebook Radio ZU și pe contul de YouTube Radio ZU.


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate