Live

ZU IS YOU

Orașul Faptelor Bune 2017: Ilenuca Dobroschi, mama eroină a lui Ionuț

Orașul Faptelor Bune 2017: Ilenuca Dobroschi, mama eroină a lui Ionuț
Ionuț are 9 ani. ”Mămico, fiul tău s-a născut mort, dar nu-i nimic, ești tânără, poți să faci altul!”. Aceastea au fost primele cuvinte pe care le-a auzit Ilenuca Dobroschi după ce l-a adus pe lume pe fiul ei, Ionuț. Copilul, născut mort, a revenit la viață după câteva ore de la naștere, iar din acel moment a început o călătorie într-o lume pe care nu o înțelege. Da, nu o înțelege nici astăzi, la 9 ani, pentru că diagnosticul pe care i l-au pus medicii, după revenirea la viață, a fost crunt. Tetrapareze spastică, epilepsie și paralizie cerebrală.
Familia micuțului nu a cedat. Și-a dedicat întreaga viață copilului special venit în inima lor, a vândut tot și și-a spus că trebuie să meargă până în pânzele albe pentru el.
Pânzele albe au ajuns astăzi în Orașul Faptelor Bune, iar noi avem obligația să ne implicăm. Există îngeri care s-au implicat deja, în acest moment există deja în jur de 15.000 de lei donați în DIRECT pentru Ionuț, însă nevoile sunt mult mai mari de atât. Acesta este motivul pentru care, în fața CASEI ZU, s-a amplasat o urnă în care se strâng bani pentru Puiuț. Așadar, treceți prin Orașul Faptelor bune și opriți în locul marcat simplu, dar puternic: Ilenuca și Ionuț, donați bani pentru puiuț. 

Contul în care se pot face donații este deschid pe numele Dobroschi Ileana, cu numărul RO79RZBR0000060011974882







Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate