Live

ZU IS YOU

#OFB2022 | Ziua 6: Jurnal de fapte bune

#OFB2022 | Ziua 6: Jurnal de fapte bune

Suntem recunoscători pentru că ne ajuți să aducem suflet lângă suflet în Orașul Faptelor Bune. 


Azi, continuăm cursa pentru Sabrina, pentru a ajunge la destinația finală de 39.000 de euro. Ieri am strâns 21.000 de euro.

Sabrina are nevoie de 39.000 de euro pentru tratament. Împreună, mână de la mână, o facem pe Sabrina bine! Transformăm cele 100 de crize zilnice într-o minune în Orașul Faptelor Bune. Poți face o DONAȚIE aici, pe pagina de FACEBOOK „Salvați-o pe Sabrina”: facebook.com/donate/394869936186266/


Se colindă și se donează pentru Victoria

Azi aflăm care e suma pe care am strâns-o în urna pentru Victoria. În toată urna acesta se află omenia voastră, bunătatea și empatia. Mulțumim, Oradea! Mulțumim, România!

Până aflăm câtă fapte bune s-au strâns în urnă, ne bucurăm de colindători. 



Iubirea de mamă e mare, chiar și când timpul nu mai are răbdare.


În a șasea zi de Orașul Faptelor Bune ajunge la noi povestea Ralucăi (36 de ani) și a familiei ei. Prietena Ralucăi, Georgeta, e cea care ne-a trimis povestea pe platforma https://radiozu.ro/orasulfaptelorbune.

Raluca are leucemie și de două luni casa ei este spitalul, unde e internată în stare gravă. Șansele sunt mici pentru a se vindeca, dar puterea de mamă e mare și își dorește să facă tot posibilul pentru a le lăsa copiilor tot ceea ce au nevoie pentru un trai mai bun.

Cei 4 copii ai ei locuiesc într-un container împreună cu bunica lor. Nu au un cămin călduros, le lipsesc prea multe pentru a avea o viață decentă. Așa că suntem aici să-i ajutăm, să le fim și mamă, și tată, și tot ce au nevoie pentru a le construi un loc pe care să-l numească acasă. 

Suntem TRUPĂ de fapte bune ȘI SUFLET pentru familia Ralucăi! 

Ne unim pentru Raluca și familia ei, donăm și viața le-o schimbăm. Poți face o donație în acest cont:

TITULAR: GEORGETA VLAD
IBAN: RO15RZBR0000060018178117




Anastasia, bine ai venit în Orașul Faptelor Bune! 


În a șasea zi din Orașul Faptelor Bune, am primit o nouă poveste. O nouă lecție. O nouă dovadă că oamenii sunt lumină unii pentru ceilalți:


„Tu cum vedeai viața la 4 ani? Probabil o vedeai de la înălțimea mesei peste care abia ridicai ochii. Ori poate o vedeai de la înălțime, de pe dulapurile și canapelele pe care te cocoțai. Sau e posibil să o fi văzut mereu din spatele unui ursuleț de pluș ori a unei păpuși dragi, care îți servea de alint și pavăză. Mulți dintre noi vedeam viața cu multă bucurie și fără pic de griji la 4 ani. E incredibil cu câtă răbdare și voioșie vede viața și Anastasia Lauran, deși… A aflat în august că are o tumoră cerebrală malignă. Nu i s-au dat mari șanse, și totuși, domnul doctor Florian a reușit să extirpeze complet tumora. A rămas cu 2 nervi afectați. De aproape 3 luni de zile e hrănită prin sondă nazo-gastrică. De 2 luni poartă traheostomă, un tub în gât care o ajută să respire, să nu se înece cu saliva. Pentru țesuturile din jurul tumorii, e nevoie de protonoterapie, tratament pentru care a fost acceptată la spitalul Med Austron din Viena. Costul terapiei este, însă, peste puterile părinților: 60.000 de euro.” 

Aceasta e povestea Anastasiei, înscrisă pe platforma radiozu.ro/orasulfaptelorbune de către Ramona, colega Roxanei (mama Anastasie). 

Împreună facem fapte mari pentru micuța Anastasia! 60.000 de euro costă terapia care o va vindeca pe Anastasia. Iar pe noi nu ne costă nimic să fim buni și să credem în minuni. 

Facem primul pas. Amplasăm URNA DE DONAȚII PENTRU ANASTASIA.

 De asemenea, îți punem la dispoziție conturile Fundației Mereu Aproape. Aici poți face DONAȚIA pentru Anastasia. În momentul în care faci transferul bancar este foarte IMPORTANT să menționezi „PENTRU ANASTASIA”.

RON: RO85BRDE450SV07558544500
EURO: RO31BRDE450SV23761534500SWIFT: BRDEROBU




O nouă poveste în Orașul Faptelor Bune


Victor a ieșit victorios din boala cu care s-a născut, luna aceasta: pneumonie intrauterină cu stafilococi, ajungând să facă pneumotorax și în cele din urmă să fie ținut în viață de ventilație mecanică.
Acum, părinții nu-și permit să plătească factura de la spital, așa că au nevoie de oamenii faptelor bune. Suma de 12.000 lei e cea care le va oferi liniște și sărbători fără griji.

Totul e mai ușor, când împreună dăm o mână de ajutor! O poți face și tu aici:

TITULAR: BIANCA-SILVIA INDREIU 
IBAN: RO41BTRLRONCRT0512062501



Până în acest moment, am strâns aproape 3000 de euro, banii de chirie și lucruri necesare pentru creșterea lui Victor, cum ar fi un căruț, scutece. Mamei nu-i vine să creadă. Clopoțeii răsună în Casa Radio ZU. De azi, viața lor e mai bună. Misiune îndeplinită! 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate