Live

ZU IS YOU

#OFB2022: Ne unim pentru Kevin

#OFB2022: Ne unim pentru Kevin

Crăciunul acesta, nu-l lăsăm pe Kevin „Singur Acasă”


„Eu sunt Kevin, nu pot vorbi, dar o va face mămica mea în numele meu. Am trei ani și jumatăte și în loc să mă bucur de primele jocuri, primii prieteni, primele cuvinte si primele trăznăi, mă chinui alergând prin spitale. Sunt diagnosticat cu un sindrom atât de rar, încât se pare că sunt singurul copilaș din Europa cu această maladie. Am nevoie de ajutor pentru a-mi împlini visul ți pentru a-mi face fericiți părinții care au luptat împotriva tuturor prezumțiilor.”

Kevin, bine ai venit în Orașul Faptelor Bune! Suntem aici să-ți împlinim visul!

Începem să adunăm luni pentru tratamentul lui Kevin! Un an de terapie costă 20.000 de euro. 

Facem primul pas. Amplasăm URNA DE DONAȚII PENTRU KEVIN.

 De asemenea, îți punem la dispoziție conturile Fundației Mereu Aproape. Aici poți face DONAȚIA pentru Kevin. În momentul în care faci transferul bancar este foarte IMPORTANT să menționezi „PENTRU KEVIN”.

RON: RO85BRDE450SV07558544500
EURO: RO31BRDE450SV23761534500
SWIFT: BRDEROBU


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate