Live

ZU IS YOU

#OFB2022: Juno, Smiley, Mira și Lidia Buble cântă LIVE la ultimul concert din Orașul Faptelor Bune

#OFB2022: Juno, Smiley, Mira și Lidia Buble cântă LIVE la ultimul concert din Orașul Faptelor Bune

Mulțumim, România! Petrecem ultimele momente din Orașul Faptelor Bune, ediția de iarnă, împreună cu Juno, Smiley, Mira și Lidia Buble.


Toate faptele bune merită să fie răsplătite cu momente inedite. Artiștii tăi preferați se unesc pe scena de la Târgul de Crăciun Oradea și armonizează cele mai tari hituri cu cele mai frumoase fapte.

Mulțumim tuturor artiștilor care au colorat Piața Unirii din Oradea cu energia lor faină și au încurajat oamenii să doneze: DJ Razz, Andia, Spike, Delia, Irina Rimes, The Motans, Puya, Vescan, Jo, Mario Fresh, Alexandra Stan, Teo Rose, Cabron, Taraful Rutenilor si Carmen Chindris, Noaptea Tarziu, Nicole Cherry, Carla’s Dreams, Juno, Smiley, Mira si Lidia Buble.




Smiley se simte ca ACASĂ în Oradea
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate