Live

ZU IS YOU

#OFB2022: Împreună pentru Cătălina, mama singură care a rămas fără casă

#OFB2022: Împreună pentru Cătălina, mama singură care a rămas fără casă

O poți ajuta pe Cătălina, pe platforma Orașul Faptelor Bune, AICIhttps://bit.ly/3YxJBVZ 


În a treia zi din Orașul Faptelor Bune, am primit povestea Cătălinei, o mamă singură, cu 3 copii și pe care viața a luat-o prin surprindere într-o zi în care tatăl copiilor i-a părăsit și într-o zi când casa lor a luat foc.Tot într-o singură zi o putem ajuta pe Cătălina să nu se mai lupte singură cu grijile vieții.

Povestea ei ne-a emoționat și mai tare atunci când am aflat ce-și dorește copilul ei cel mare de la moș Crăciun:

„Îmi este foarte rușine că trebuie să vă cer ajutorul. Sunt mămică a trei îngerași minunați care își doresc foarte mult un Crăciun fericit! Din păcate, acum câteva luni căsuța noastră a ars, nu a ramas nimic din ea, decât o bucătarie de vară unde locuim acum împreună cu mama mea, care are scleroză amniatrofică în plagi, este imobilizată la pat.

Soțul meu  a plecat la muncă în străinătate și acolo și a întemeiat altă familie, nu vrea să mai știe de noi. Eu am ramas fără loc de muncă, sper să găsesc ceva de lucru după Anul Nou.

Am găsit scrisoarea fiului meu cel mare pentru Moș Crăciun și își dorește o masă la care să mănânce ce vrea. Vă rog cu lacrimi în ochi! Avem nevoie de niște alimente, jucării vechi și niște hăinuțe.”


Multe povești înscrise pe platforma Orașul Faptelor Bune încep cu „Îmi este rușine să cer”. În Orașul Faptelor Bune există doar iubirea de a dărui, fără rușinea de a cere. Să aveți puterea și curajul să cereți mereu pentru voi și familia voastră, atunci când nevoile sunt mari.

Oameni din toată țara s-au unit pentru nevoiele Cătălinei și ale familei sale. Până în acest moment avem strânse jucării și haine, un televizor, un laptop și un abonament pentru Internet, masa de Crăciun, telefonul și aproape 3000 de euro.

Sunteți minunați! Mulțumim pentru că împreună dăruim o nouă viață pentru oamenii care au nevoie de noi.

O poți ajuta pe Cătălina, pe platforma Orașul Faptelor Bune, AICIhttps://bit.ly/3YxJBVZ 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate