Live

ZU IS YOU

OFB2022: Împreună am strâns 600.000 de euro pentru oamenii care au nevoie de noi

OFB2022: Împreună am strâns 600.000 de euro pentru oamenii care au nevoie de noi

Nu ne gândim că e ultima zi din Orașul Faptelor Bune. Ne gândim că e prima zi pentru cei pe care i-am ajutat. Prima zi, după atâta timp, în care pot zâmbi. Prima zi în care sunt încrezători. Prima zi în care nu se simt singuri.


Toate lucrurile se pot schimba într-o zi. Poveștile înscrise pe platforma radiozu.ro/orasulfaptelorbune încep cu „o zi de coșmar”, „o zi fără speranță”, „o zi de cădere”. Noi împreună am transformat aceste zile în „o zi de vis împlinit”, „o zi de speranță”, „o zi de înălțare”.  

Până în acest moment, am reușit să strângem 600.000 de euro pentru oamenii care au nevoie de noi.

„Orașul Faptelor Bune nu e despre un om, nu e despre un radio, e despre o stare” , a spus Mihai Morar despre cea mai frumoasă săptămână de radio.

Mulțumiri speciale pentru:

RNT Romania pentru serviciile de internet.
OVN pentru transmisiile peste tot. Cu OVN și RNT alături de noi avem încredere că am putea să transmitem și emitem și de pe Lună
Creative Artworks pentru cum au surprins foto și video maratonul nostru de fapte bune si emoții
Glitch – agentia responsabilă de conceptul grafic al Orașului Faptelor Bune
Outstanding Safety Solutions care s-au ocupat de respectarea măsurilor de siguranță din Casa Radio ZU
Moving Box care ne mută în fiecare an de la București la Oradea și înapoi
Top Sound Bijoux și echipa lui pentru scena și sunetul din Piața Unirii Oradea
Artiștilor: DJ Razz, Andia, Spike, Delia, Irina Rimes, The Motans, Puya, Vescan, Jo, Mario Fresh, Alexandra Stan, Teo Rose, Cabron, Taraful Rutenilor si Carmen Chindris, Noaptea Tarziu, Nicole Cherry, Carla’s Dreams, Juno, Smiley, Mira si Lidia Buble.
 
Mulțumim tuturor orădenilor pentru ospitalitatea cu care ne-au primit în mijlocul și sufletele lor, echipelor de la Visit Oradea și Primăriei Municipiului Oradea. În fiecare an, ne-am simțit ca acasă, aici. Sunteți în inimile noastre la fel cum și voi ne-ați primit în inimile voastre.

Mulțumim, România! Îți stă bine când faci bine!


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate