Live

ZU IS YOU

#OFB2021: Începem maratonul de fapte bune pentru terapia lui Luca

#OFB2021: Începem maratonul de fapte bune pentru terapia lui Luca

Facem pași pentru Luca! 
 

În a cincea zi de Orașul Faptelor Bune îl cunoaștem pe Luca. Acesta s-a născut la 23 de săptămâni prin cezariană, iar în primele minute de viață, micuțul a rămas fără oxigen, timp de câteva minute. După 3 zile de la naștere, Luca a fost externat, în timp ce medicii le-au spus părinților că micuțul este perfect sănătos.
 
"Luca creștea și mi se părea ca se dezvoltă normal… dar pe la 3 luni, am observat că ține capul mai mult pe partea dreaptă. Atunci am descoperit că are torticolis pe partea dreaptă. La 6 luni, Luca nu stătea în șezut. De atunci au început problemele de sănătate", ne mărturisește mama băiatului.

Dupa un al doilea RMN, s-a aflat că Luca are atrofie cerebrala. Costurile pentru terapie sunt destul de mari și Luca are nevoie de noi în lupta lui pentru o viață normală.

Azi este ziua lui, a împlinit 5 ani, iar cel mai frumos cadou pentru Luca este o șansă la o nouă viață! Astfel că poți să îi oferi ajutorul tău lui Luca donând într-unul dintre aceste conturi: 

IBAN (RON): RO95RZBR0000060021346346
IBAN (EURO): RO62RZBR0000060021593805
Nume titular: BRÂNDUȘA GEORGETA

De asemenea, îl poți ajuta pe Luca și pe pagina de Facebook „Luca luptă pentru o viață normală”. 

În acest maraton de fapte bune a intrat și Florian Rus cu o donație, LIVE la Popescu și Cuza. Mai mult de atât, artistul a cântat pentru  Luca „Străzile din București” și „Deschide, ușa, creștine!”. Deschide-ți sufletul și fii parte din orașul care trăiește prin dăruiește! 

România, de bine e nevoie mereu! 
 





Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate